23-12-10

Kerstmis voor Koppels: Net dat tikkeltje anders!

Probeer deze Kerst eens wat anders, niet het gebruikelijke feest met zatte dronken nonkels, tantes of grootouders die je eigenlijk even interessante verhalen  vertellen als een ondermaatse stationsroman. Ga na het familiegebeuren ook het gebruikelijke ‘erop en erover’ niet toepassen, noch het  “t’is toch een feestdag hé”. Gebruik dit jaar eens een andere aanpak, als man, maar ook als vrouw.

Nu, de gemiddelde man grijpt zijn wederhelft vast in bed, meestal bij de boezem die hij nu vooral in schemerlicht wilt zien, nu ze wat is bijgekomen. Een gemiddelde vrouw draait haar spreekwoordelijke Adam daarentegen de rug toe in bed. Een pose die ze enkel door wat clichématig aandringen en “Pff, zoetje, moet het echt?”  wordt verlaten en ze hem laat begaan, waarbij haar gedachten meestal unidirectioneel uitgaan naar de commentaar van Tante zus, die ze zei tegen Tante zo over haar kleedje en wat ze daar nu eigenlijk mee bedoelde. Echte intimiteit tussen de twee leden van het ‘nog steeds gelukkige koppel’ is ver te zoeken, net zoals enige interactie communicatie, of zelfs maar de tijd nemend om echt van hun manlief of vriendin te genieten. 


Mijn voorstel: met wat tips en goedbedoelde raad de liefde eens anders voelen. Wijk gerust af, we zijn hier immers niet op werkschema bezig, maar een spel speel je meestal (en zeker de eerste keer) volgens de voorgeschreven spelregels.

Voor je je partner nog maar aanraakt, bedenk dat de gemiddelde vrouw of man liever niet elk erotische plekje uit eender welk boek van Goedele Liekens wil uitproberen. Praten mag, doen lijkt me aangenamer.  

 Begin liefst eens met een streling, zonder hierbij onmiddellijk de borsten van vrouwlief of kruis van ’t ventje te bepotelen als fruit  of groenten in de supermarkt de dag voor eender welke feestdag. Probeer eens om de gebruikelijke erogene zones (voor leken: borsten, of tepels in het algemeen, de balzak of penis van de man en het voor sommige mannen onvindbare clitorisje van hun lieve vrouwtje) te vermijden en begin je liefste eens te strelen aan de oren, door het o zo wellustig glooiend en leuke haar, geef eventueel (als je het ziet zitten en weet wat je doet) een kleine gezichtsmassage (en laat je anders bijstaan door lieve aanwijzingen van de gemasseerde), wrijf over zijn rug, streel haar armen of schattig buikje en laat haar via aanraking voelen dat je haar aanvaardt zoals ze is. Andersom laat je voelen dat je als vrouw er nog altijd onvoorwaardelijk bent voor de man die al jaren je toeverlaat zou (moeten) zijn of is.   

Laat je partner in stil (en liefst zwoel) gefluister weten hoe fijn je de strelingen vindt, begeleidt de teergevoelige handen van je wettige aanbidd(st)er naar een zone van jouw keuze, liefst nog steeds niet erogeen. Geniet van de sensueel verzwaarde ademhaling, zowel bij jezelf als bij je partner, geniet van hoe je huid zich opspant voor er nog maar een vinger wordt opgelegd, hoe de verleiding om toe te slaan, om jezelf over te geven aan de opgebouwde seksuele spanning je bijna teveel wordt. Hou nog even vol, proef van de lippen die een paar uur ervoor nog een calorieënfestijn verwerkten en laat jouw lippen het laatste toetje zijn dat je partner niet kan weerstaan.

Laat nu je controle rustig gaan, voel het onweerstaanbare verlangen dat je hebt om je welwillende jachtbuit volledig te begeren, begraaf jezelf in het zoetgeparfumeerde lichaam dat vol opwinding bij je ligt te kronkelen en stimuleer elkaar waar het ook maar prettig te vinden is. Streel haar borsten, voel hoe zijn erectie smacht om verzwolgen te worden door de vochtige prettigheid die je als vrouw hem kan bieden. Smelt in elkaar zoals je ooit deed toen je jong was, voel hoe jouw stijve penis de diepte in boord, en hoe jouw verlangend lijf langs dat van je geliefde schuurt tijdens het spreekwoordelijke beest met twee ruggen. 

Verlies jezelf in het moment, vergeet alle koude om jullie heen, voel hoe de wereld niets mooier meer te bieden heeft dan een bed en de ogen van je geliefde. Laat gaan wat je voelt, en laat je overspoelen door emotie en liefde. Maar vooral liefde. Want Kerstmis is een tijd van liefde, after all…

 

Merry x-mas 4 Everyone!

 

Bubbleblower

 

1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende